2014-07-15, 09:56
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Cytat:
Napisane przez ciri15
Latem można rozłożyć kocyk przed restauracją. Albo w łazience. W życiu nie przebrałabym dziecka tam, gdzie ludzie jedzą, to obrzydliwe. Kupę dziecka czuć mocno. Sików nie, więc to bym jeszcze zniosła.
|
No nie wiem, nie jestem przekonana, śliska sytuacja, choć sama nie jestem amatorką ani przewijania, ani dziecięcych kupek Choć w sytuacji, kiedy NAPRAWDĘ nie byłoby innych możliwości (pod restauracją ruchliwa ulica, łazienka zapaskudzona, obsługa nie potrafi wskazać lepszego miejsca), no to myślę, że można by to takiej mamie wybaczyć.
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell
przecież dziecko nie jest żadnym ograniczeniem! przecież z dzieckiem można robić to samo co bez dziecka! przecież dziecko nie jest kulą u nogi i TRZEBA pokazać, że nic się nie zmieniło.
|
Nikt chyba nie mówi, że mając dziecko można z dnia na dzień zdecydować o wypadzie do RPA, ciepnąć wszystkim i jechać, ale mam wrażenie, że Ty wszystkie matki widzisz jako uwiązane do wózka, bez zainteresowań, bez dodatkowych zajęć, pracy, rozrywki, innych ludzi, czegokolwiek. Strasznie smutnym człowiekiem musisz być, że Ty jakoś nie wyglądasz na taką, która z tej swojej 'niesamowitej wolności bezdzietnego' korzysta, sądząc po innych tematach to nieszczęśliwym człowiekiem w ogóle
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Czas edycji: 2014-07-15 o 09:58
|
|
|