2014-07-15, 22:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Cytat:
Napisane przez angelikada
wybaczcie ze tak wylatuje ale mam pytanie 
moje dziecko ostatnio zyło głównie na mm teraz to i z tym trochę lipa chce zrobić jej kanapki i wiem że już to było tu pisane ale mi umknęło jaki chleb jej dać? i jaka wedlinke kupić ?
jakie jeszcze pokarmy treściwsze jej wprowadzić? ona nie lubi kaszki ewentualnie przemycam jedna lyzeczke do mleka ale to wszystko inaczej ma odruch wymiotny z obiadkami róznie, ale więcej niż pół miseczki nie zje na bank..sa to czasem małe słoiczki a czasem cos co sama zrobię... pomóżcie  bo moje dziecko budzi się po tysiąc razy i będzie się budziła dopóki jej nie zrobie mm a chciałam to jakos troszkę wyeliminować bo wychodzi ze się nie najada w ciągu dnia i potrzebuj e w nocy
|
hmmm, to u mnie na odwrót, małą odrzuciła z mc temu całkowicie picie mm z butelki, a to i tak było możliwe tylko w nocy, bo od 7mca tylko łyzeczka, nie chciałą za nic butelki...ja zaczęłam kanapki od białej bułeczki, ale skórke ciężko jej memlać, to biały cxhlebek bez skórki idzie łatwiej, wędlinka na razie drób: kurczak pieczony, albo szynka pieczona z indyka-takie mam pewniaki z mięsnego obok od tego zaczęłam.
|
|
|