2014-07-16, 13:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez kro0pka
mam jeszcze jedno pytanie do was.
kiedyś, ok 15 lat temu poślizgnęłam się na płytkach i wpadłam na kość ogonową i sobie ją potłukłam. i to mnie pobolewa tak raz na rok, ale zapomniałam o tym na śmierć.. wczoraj przez cały dzień mnie bolało, nie mogłam usiedzieć.. i tak się zaczęłam zastanawiać.. bo cc się robi jak ktoś miał jakiś wypadek, żeby przy porodzie czegoś nie złamać itd. i tak myślę, czy by to mogło być tak poważne żeby było wskazaniem do cc? wizytę u gina mam 25 lipca, a tp na 04.08 więc jest duże prawdopodobieństwo że go nie zapytam o to, bo mogę nie zdąrzyć. na internecie przeczytałam że wystarczy poinformować o tym lekarzy odbierający poród..
i nie wiem, mam coś z tym robić czy zostawić to tak?
|
Wydaje mi się ze samo poinformowanie na porodówce nic nie da (gdyby tak było to co 2 rodzaca by mówiła ze kiedys tam miała cos złamane i żada cc).
Potrzebne byłoby jakies zaswiadczenie od lekarza specjalisty czy to jest przeciwskazaniem do sn.
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------
Cytat:
Napisane przez M_aria
Pochwalę się ciuszkami ze Smyka.
Wszystko z przeceny i wszystko z Bambi 
Kombinezon który pokazywała Zuken też mam 
|
śliczny komplet
|
|
|