2014-07-16, 19:10
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon
nie jestem chora na nic  a co ćwiczysz? Ja dziś szczeże mówiąc opadłam z sił po tym co mi powiedziała ONA lekarz który zna mnie od 17lat! piję własnie piwko i jem grilla .......... O! najważniejsze że kiełbasa jest ze 100% szynki , a że na obiad mięsa nie jadłam to się usprawiedliwie a piwo wysikam 
|
Rozciągające duperele, schylanie się, hantelki - taki aerobik, plus brzuszki ale to mówiłaś już, że nie możesz. Staram się powyginać po prostu przez pół godziny dziennie, głupio brzmi w opisie ale coś tam działa.
Wiesz, lekarz też człowiek, może się boi o Ciebie bo ktoś gdzieś miał taki przypadek. Ja tam wolę nie analizować jej motywów. Nie chce mi się jednak wierzyć, że zdrowa osoba ma się zmuszać do chudnięcia w takim tempie - no sorry, ale np ja gdybym miała tak chudnąć i mieć dietę to musiałabym się przyszyć do łóżka jedząc mniej i nie ćwicząc chudłam jakieś 5 kg na miesiąc, przy tym jeszcze piłam alkohol dzień w dzień i dietę miałam potworną średnio zabawne,bo potem wróciło i to dużo więcej, a to nawet nie była celowa dieta, po prostu nie miałam kiedy jeść bo byłam non stop zalana jak błonia na wiosnę [czar zrezygnowania ze studiów].
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------
Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ
nurek119 witaj kochana w naszych skromnych progach - też bym chciała nie przytyć w czasie urlopu wakacyjnego
LadyDagaMilon zgadzam się z aamidale w 100% też nie do końca wierzę w te pół kilo w miesiącu!
Ps. Dziś zjadłam pół kebaba, w sumie to wyjadłam z niego mięso i kapustę czerwoną - do tego miałam troszkę ketchupu, na stronie pisało ile ma cały więc ja postanowiłam troszkę zmniejszyć kcal.  No i spaghetti własnej roboty więc też może być inny wynik 
|
Ja dziś zjadłam małego loda i cholerny jogurcik - piankę Aero - kalorii niewiele, ale za to jakie :/ Miałam cały dzień ochotę na cukier co nie zdarza mi się często a nie miałam nic pod ręką czym mogłam zapchać rządny złego otwór. Poza tym chyba mam niedobór magnezu, znowu mnie boli głowa a po południu latała mi powieka.
|
|
|