2014-07-16, 18:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chcemy wreszcie być mamami, więc walczymy z problemami - problemowe baby, cz. I
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea
Kokolatko- to witaj jeszcze raz, akurat trafiłaś na przenosiny  , nasze CV możesz sobie zobaczyć w pierwszym napisanym przez czarną (  ) poście
mój TŻ właśnie je bób, piesław się zakradł porwał skórkę od bobu i glumie ją pod toaletką (tam się schował żebym mu nie zabrała) zczubiał mi pies zupełnie 
|
Dzięki, wszystko pięknie opisane
Trochę mi schodzi pisanie z telefonu, przed chwilą chciałam coś dopisać do poprzedniej wypowiedzi ale mi nie wyszło, cóż starość nie radość... 
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea
Kokolatka- prowadzisz jakiś wykres cyklu? Bo większość z nas ma konto na OvuFriend i tam prowadzi kalendarzyk
|
Nie, ale w wolne chwili zajrzę 
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Widziałam właśnie. Nie jesteś najstarsza, chociaż my tu i tak nie zwracamy na to uwagi  Na pierwszej stronie masz nasz spis i parę słów o nas.
To pozostaje tylko drożność. A byłaś stymulowana?
By trza walnąć hsg, podstymulować może i mogłoby styknąć 
|
Mój gin jakiś taki niemrawy, może się rozrusza jak mu powiem co powinien mi zlecić ha ha. Ale poważnie najpierw sobie poczytam bo zielona jestem jak koperek na wiosnę i kto wie, jak pójdę wyedukowana to przynajmniej będę wiedziała o co pytać dzięki
|
|
|