Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy wreszcie być mamami, więc walczymy z problemami - problemowe baby, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-16, 18:49   #20
kokolatka
Rozeznanie

Dot.: Chcemy wreszcie być mamami, więc walczymy z problemami - problemowe baby, cz. I

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Kokolatko- to witaj jeszcze raz, akurat trafiłaś na przenosiny , nasze CV możesz sobie zobaczyć w pierwszym napisanym przez czarną () poście

mój TŻ właśnie je bób, piesław się zakradł porwał skórkę od bobu i glumie ją pod toaletką (tam się schował żebym mu nie zabrała) zczubiał mi pies zupełnie
Dzięki, wszystko pięknie opisane
Trochę mi schodzi pisanie z telefonu, przed chwilą chciałam coś dopisać do poprzedniej wypowiedzi ale mi nie wyszło, cóż starość nie radość...

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Kokolatka- prowadzisz jakiś wykres cyklu? Bo większość z nas ma konto na OvuFriend i tam prowadzi kalendarzyk
Nie, ale w wolne chwili zajrzę

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Widziałam właśnie. Nie jesteś najstarsza, chociaż my tu i tak nie zwracamy na to uwagi Na pierwszej stronie masz nasz spis i parę słów o nas.

To pozostaje tylko drożność. A byłaś stymulowana?
By trza walnąć hsg, podstymulować może i mogłoby styknąć
Mój gin jakiś taki niemrawy, może się rozrusza jak mu powiem co powinien mi zlecić ha ha. Ale poważnie najpierw sobie poczytam bo zielona jestem jak koperek na wiosnę i kto wie, jak pójdę wyedukowana to przynajmniej będę wiedziała o co pytać dzięki
kokolatka jest offline Zgłoś do moderatora