Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-16, 18:44   #1330
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez White Cafe Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wytlumaczcie o co chodzi. Ta w szpitalu to jakies tanie badziewie i lepiej samej kupic szczepionke?

Ja swojego nagonilam do prasowania. Pieluchy wlasnie skończył (40 sz. Po jaka cholere ja tyle tego kupilam? Wy po ile macie?) Za ubranka teraz się bierze, ciekwwe jak on je posklada dodam, ze swoje ubrania składa jak przy linijce
Ja mam 15 pieluch tetrowych... 40 to faktycznie przegięłaś

Co do szczepionek szpitalnych, to sprawa dotyczy szczeionki p/WZW B. W większości szpitali szczepią Euvaxem, który jest tańszy, starszy, zawiera rtęć. Stąd zdecydowanie lepiej szczepić droższym Eugerixem, który tej rtęci nie zawiera. Trzeba ją kupić samemu, to koszt ok. 50 zł i większości szpitali nie robią problemu, żeby zaszczepić tą, którą przyniesiesz...w moim robią!

Moni, dobrze, że już wyszłaś.
A powiedz, co to może potencjalnie być za wada? ktoś Ci coś powiedział? Przykro mi, że takie złe wiadomości, ale może to nic takiego? Czy nie zalecili sprawdzania, czy te nóżki rosną? Tak jak było z brzuszkiem mojej Hani?
Planują to sprawdzać jeszcze?

Kochana, trzymam mocno kciuki,żeby było z nóżkami ok! I żeby to był tylko błąd pomiaru!

A powiedz jeszcze, jak sprawa obrony? Masz jakiś termin?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora