Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-16, 19:12   #1181
malgoska_78
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
a jakie chcesz? ja miałam lustrzanki zielone zamawiałam przez neta przyszły potłuczone ale w efekcie to nie była moja bajka i je odesłałam

ale ładniutkie
Qrcze lipa, nie umieją dobrze zapakować czy oznakować ? Kurier powinien uważać, ale wiadomo jak to jest - rzucają pewnie pudełkami gdzie popadnie czy coś :-(

Chcę te - ale już je wykupili - do końca lipca jest kod na 15 % więc cena fajna - znalazłam na innej str i z kodem zniżkowym wyjdą ok 370 pln :-(

http://kodano.pl/ray-ban-rb-3025-003...l#.U8a-1fl_s9d

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez NoBoTak Pokaż wiadomość
Przyszły dzisiaj Trippy, ale się nie pochwale bo za małe i musze wymienić niby długość wkładki jest taka sama jak w moich innych balerinach ale jednak są ciasne.
mam tylko nadzieję, że większe nie będą za duże i szerokie - ja tak miałam :-(

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

miałam minnie z poprzedniej kolekcji i mam też ultra sweet 37 i na pewno nie mają 23,5 23 + cofnięta pięta, ogólnie są małe

bardzo fajne

patchuli znowu wyżarły mi dziś dziury z tyłu od paska
i zastanawiam się nad moimi campana, czy aby dobrze zrobiłam, że wzięłam złote i lewy but ma jedno oczko większe, bardziej prześwitujące, dzisiaj zauważyłam
Olcia ja miałam czarne Sapatilha Campana i one też jeden od drugiego się ciut w splocie różniły - chyba tai ich urok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg thumb (1).jpg (24,9 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez malgoska_78
Czas edycji: 2014-07-16 o 19:13
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora