2014-07-16, 19:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47332038]H4linka tylko tobie mógł wyjść czop sluzowy nosem 
Mam jeszcze pytanie Kiedy się trzeba zgłosić do szpitala na poród. Wiadomo że po pierwsze jak są regularne skurcze. Natomiast jak jest z odejsciem wód? Bo nie mam tego wyniku gbs i rozumiem że powinna się wcześniej zgłosić do szpitala, żeby mi zdążyli podac antybiotyk. A lekarza zapomniałam dopytać :-/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Mi lekarz mówił, że w ciągu półtorej godziny od odejścia wód mam się zgłosić do szpitala, mogę spokojnie wziąć prysznic, dopakować torbę i dopiero jechać
agatka nawet jak Ci odejdą w wannie to naraz wszystkie nie chlusną, będzie Ci potem też ciekło także na pewno tego nie przegapisz Poza tym zawsze możesz teraz brać szybki prysznic skoro kąpiel będzie dla Ciebie stresująca
Moni dobrze, że jesteś już w domu I nie przejmuj się tym usg, widzisz ile razy u nas na wątku też były błędne pomiary czy z brzuszkiem czy z czymś innym a później się okazywało, że wszystko jest dobrze Tak samo z tą wagą maluchów jak widać jest duża rozbieżność także nie ma co się sugerować bo te maszyny od usg coś często się mylą
|
|
|