2003-06-12, 20:28
|
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Możeci mi coś doradzic?????????
Witaj Moniko 
To że masz kręcone włoski to nie jest Twój problem , ale atut I właśnie takimi włoskami najłatwiej optycznie zwęzić buzię. Przede wszystkim nie powinnaś zaczesywać w ten sposób włosków do góry - i jak widzę jest tam jeszcze jakaś opaska?? To błąd. Powinnaś koniecznie włosy zebrać z góry i je nieregularnie pocieniować tworząc liczne, różnej długości sprężynki na buzię. Tak powinnaś zrobić na całej długości włosków a zwłaszcza przy twarzy. Tym spowodujesz, że takie śliczne, niesforne włoski będą zachodzić zalotnie na twarz.
Nie mam idealnego zdjęcia, które oddawałoby w pełni o co mi chodzi, ale może te zdjęcia będą choć małą wskazówką.
Jeśli chodzi o makijaż to możesz, zwłaszcza na wieczór pobawić się dodatkowo w cieniowanie buzi w celu wyszczuplenia jej. Dla ułatwienia załączam rysunek. I oprócz różu i nieco ciemniejszego podkładu na policzki możesz nałożyc jeszcze odrobinę rozświetlacza. Co do kolorów, to jeśli lubisz jasne pastele to baw się nimi Nie zapominaj jednak, ze bardzo jasne cienie położone na powiekę musisz nieco wzmocnić nieco ciemniejszym cieniem, żeby oko było bardziej wyraziste i większe. Tuszu polecam zdecydowanie wydłużający 
Masz poza tym śliczny uśmiech i słodkie dołeczki. Podkreślaj to Moniczko na każdym kroku
Pozdrowionka 
AgaZ
PS. wszystkiego najlepszego z okazji tak ważnych urodzin
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|