Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 08:15   #1421
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cześć

Mamuśka, dobrze, że się odezwałaś! Zostań tu, może troszkę się z nami oderwiesz od swoich myśli. Poza tym my tu tak mocno trzymamy kciuki, a wiesz, że one mają mega moc

Zaczarowana, czyli jednak stwierdzasz, że w domu brudno? Sprzątaj ale też nie dzikuj

Optymistka, zauważyłam błąd w swoim poście. Nazwa tej dobrej szczepionki to Engerix...'n' mi się odwróciło i zrobiło się 'u'

Kurcze, znowu rano ofukałam męża. Całą ciążę byłam taka ciepła, potulna buła, a teraz coś mi się we łbie pokręciło...Musze go znowu przeprosić, bo jestem niezła jędza!

Dziś chcę powkładać ciuszki do komody (boję się, że się nie pomieszczą) i chcę zrobić rafaello, bo przychodzi ciocia pogratulować obrony
Chcę też podjechać do szpitala na konsultację..chcialam jeszcze Ikeę zaliczyć, ale może to już zostawię na inny dzień, bo jednego dnia nie robię nic, a kolejnego tyle planów...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora