2014-07-17, 11:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez h4linka
Też się na końcówce ciąży zrobiłam zołzowata. Fuczę do tżta bez powodu a potem jest mi wstyd i go przepraszam.
A najbardziej mnie wkurza, że nie mam w domu nawet większego kącika dla młodego. Łóżeczko stoi między naszym łóżkiem a trzydrzwiową szafą, która przez to się ledwo otwiera. Nie ma mowy o komodzie albo półeczce czy zawieszkach na ścianę. Pudła z pieluchami stoją na szafie razem z fotelikiem, wiaderkiem i gondolą, stelaż od wózka leży pod łóżeczkiem. Patrzę na te Wasze piękne kąciki i mi smutno, że ja nie mogę zapewnić mojemu młodemu takiego pięknego pomieszczenia. Nienawidzę mojego mieszkania. Jest brzydkie i nieustawne, w dodatku każdy mebel z innej parafii. Fu.
Sorry, musiałam się wygadać.. 
|
Oj Halinka ale to nie jest najwazniejsze, mimo ze my jakos zmiescilismy lozeczko i komode to tez mam do siebie pretensje ze np. nie mamy pokoiku dla malej tylko wszystko sie kisi w jednym pokoju.
Najwazniejsze jest to ze maly bedzie mial kochajacych rodzicow, nie bedzie glodny, i bedzie mial co na dupke wlozyc dacie mu poczucie bezpieczenstwa i bezwarunkowa milosc, co mu wiecej jest potrzebne ?
|
|
|