Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 10:47   #855
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez ma.ko;47338578

[B
eirene[/B] coś CI miałam napisać i zapomniałam co
może ci się przypomni
współczuję samopoczucia jeszcze trochę i będziesz w domku sobie siedzieć

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość

Smerfetka: zaprowadz męża pare razy do sklepów dziecięcych to przepadnie z moim tak było teraz non stop mówi o dziecięcych rzeczach,potrzebnych akcesoriach i dzieciątku.
oj tak. mój Oli ma więcej rzeczy kupionych przez tatusia niż przeze mnie ;0

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
też lubię sajgonki tylko dla mnie są bardzo pracochłonne. ten farsz podsmażam, bo boję się że mięso będzie surowe Raz jak robiłam, to po wrzuceniu na olej rozpadały się ;/ cala praca na marne. okazało się, że farsz był zbyt wilgotny.
ja nie smażyłam bo kotlety mielone też przecież smażę na surowo i są dopieczone. nic mi się nie rozpadło - ale ja tylko jedno jajo dałam i zajęło mi to max godzinkę ze smażeniem

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
a wiecie co mi się porobiło z cyckami - moje sutki zawsze były duże, nawet bardzo i takie pozostały, tylko że z miękkiego aksamitu stały się w dotyku normalnie jak jeans, takie szorstkie twarde, grube chyba po to żeby potem ssanie nie bolało

no w każdym razie dziwne są
u mnie sutki się wieeeelkie zrobiły

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
smerfetka bo tu nie bardzo chca mowic jak nie sa pewni. No i tez raz powiedzieli mi,ze byly takie przypadki usuwania ciaz jak nie ta plec, ktora kobieta chciala chore przypadki, ale czemu ja mam cierpiec i nie moge wiedziec chociaz na te 70%?
w głowie się nie mieści ale słyszałam o tym. straszne to jest. co to za ludzie.

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
w ogóle nie moglam w nocy spać i miałam takie skurcze macicy że myślalam że padnę nie wiem co się dzieję ale mam nadzieję że to nic złego
a bardzo boli? mi zawsze lekarz mówił że jak boli brzuch bardzo - tzn takie skurcze to wziąć no-spę. jak nie przejdzie to wtedy jechac na ip i lepiej sprawdzić zawsze.

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! W końcu po miesiącach braku stałego dostępu do internetu mogłam was nadrobić. Zajęło mi to całe 3 dni W czasie 4 miesięcy ciąży mam za sobą przeprowadzkę do nowego domu, pobyt w szpitalu i tygodniową "deprechę". Strasznie fajnie was poczytać. Teraz na pewno będę tu zaglądać częściej.
hejo

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora