2014-07-17, 12:58
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego
Za to Tz sie strasznie wkurzyl na mame, bo wczoraj o 4 rano jak bylismy w szpitalu to chcieli mnie polozyc, tylko ze nie mialam torby, no to Tz zadzownil do swojej mamy czy mogla by ja przywiezc, tylko musiala pierw przyjechac po klucze a torba juz byla spakowana. Powiedziala tylko ze ona idzie do pracy i ze jest 4 nad ranem i sie rozlaczyla  Olala nas totalnie.
|
co za nieporozumienie! nie sądziłam, że mama tżta czy ciężarnej (whatever) może sie tak zachować! Bardzo przykra syt. Dla teściowej to baty jak nic!
Cytat:
ahahhahahaha dzien pod znakiem czopa 
nie moge z tego czopa to u nas temat nr 1
Ja juz nie wiem jak wyglada czop, trzeba napisac do tych z ktokolwiek widzial ktokolwiek wie
ale wczoraj jak dostalam lewatywe to widzialam jak na koncu robilam siusiu ze na wierzchu unosi sie glut taki wiec pewnie to kawalek czopa ale ja juz nie wiem 
|
dla czopa!
Cytat:
Napisane przez fem
Dziewczyny,
idę do szpitala... więc nie będzie mnie przez jakiś czas, jak urodzę to dam znać
żeby nie było, że zaczęłam rodzić - nie... 
byłam dzisiaj na wizycie u gin i wysłała mnie do szpitala ze względu na hypertrofię dzidziusia, poza tym obrzękłam, bo w 3 dni przybrałam 4 kilo na wadze, do tego cukry za wysokie... powiem wam, że masakra..
|
żeby wwszystko było ok! wróć z Dzidzią 
Cytat:
Oki, daj znac koniecznie.
Moj sie napalil na nosidlo z firmy Stokke bo z tego mamy wozek, ale nie dosc ze cena z kosmosu to szczerze opinie ma najgorsze ze wszystkich firm.
|
nie stokke to na pewno nie jest. jak ma złe opinie to lepiej nie brać pod uwagę.
Cytat:
Napisane przez mysia111
Czopa?
|

Cytat:
Napisane przez mysia111
Dobra - idę robić obiad. Dziś lasagne.
|

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka
Powiem TŻ, będzie dumny ze swojego super żartu
Fem nigdy nic nie wiadomo  ale lepij dotrzymaj do terminu! 
Mysia - korzystając z tego, że jestem sama w domu, własnie popijam śliwki kawą
Przedwczoraj dostałam od Angeliki takie smsy:
Pisałam dziś do Angeliki i przekazałm wieści o Polly i Zaczarowanej (że może coś się dziać). Wklejam odpowiedź.
|
oj biedna Angelika 
Dodaję moje literki.
Edytowane przez daisy dot
Czas edycji: 2014-07-17 o 13:00
|
|
|