Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 13:05   #4512
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a ja słyszałam ostatnio plotki, że urlop tacierzyński ma być wydłużony w 2015 roku do 4 tygodni..ale póki co wszędzie czytam, że to był tylko pomysł i się nie przyjął ? także zobaczymy

ja mam dziś wizytę i tak się strasznie boję, że szok ..
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Ojcowski - zus, te dwa dni to urlop okolicznościowy i płaci pracodawca. Wszystko zgłaszasz tylko u pracodawcy, z tego co mi wiadomo, o to on już załatwia z zusem

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Mamusie, mam pytanie. Bo tak piszecie o tych spacerach z maluszkiem. A w takie upały tez tak spacerujecie całymi dniami, bo ja się obawiam i wychodzę z małą dopiero około 17-tej.

ja bym wychodziłą tylko wieczorami dla mnie ta pogoda jest męcząca na spacery a dla dziecka to jeszcze gorzej

mój chciał iść na tacierzyński ale zrezygnowaliśmy bo on podstawowej wypłaty ma malo ... reszta to premia więc bezsensu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora