Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 12:28   #1566
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Rozmawialam o tym z moja ginekolog, wszystko wszystkie badania jakie ma sie w ciazy jakie lekarstwa sie dostaje itd. pokrywa ubezpieczenie.
Ale akurat tego badania nie pokrywa bo uwazaja ze jest minimalny % przypadkow gdzie dochodzi do zarazenia i to praktycznie sie nie zdarza.
Wiec albo sie robi na wlasna reke i sie placi albo sie nie robi wcale. I nikt w szpitalu nie zwraca na to uwagi jak sie tego nie ma.
Ja mam nadzieje ze wyniki beda szybko bo to jedna rzecz ktora sie martwie

Ja tez mam od ponad tygodnia ciagly bol brzucha, wykonczyc sie idzie bo nawet zmiana pozycji nic nie daje, ale ginka wczoraj mowila ze to normalne na tym etapie, ale u mnie np. jak mialam taki bol to okazalo sie ze mam skurcze.
A brzuch boli Cie caly czy tylko w jednym miejscu?
Mnie strasznie boli na samym dole, mam taki ucisk ze chodzic nie moge, najgorzej jest jak do tego jeszcze dochodzi ze brzuch mi twardnieje wtedy to w ogole wytrzymac nie idzie.
Nie wiem jaki u nas jest % zakażeń ale pewnie mały przez to, że jak nie miałaś jeszcze robionego badania albo miałaś ale zapomniałaś zabrać tej kartki z wynikiem na porodówkę to podają z automatu ten antybiotyk
ale czytałam też o przypadkach zakażenia mimo podania nawet leku także i takie rzeczy się zdarzają niestety więc ja też mam cały czas stresa z tego powodu...

Mi tylko lekarz mówił, że około 30% kobiet w ciąży ma tą bakterię... Jak dla mnie to dosyć sporo...

Trzymam kciuki, żeby się nic nie rozkręciło zanim nie odbierzesz wyniku badania

Co do mojego bólu to nie cały tylko na dole brzuch mnie boli... Ciężko przez to nawet normalnie siedzieć a jak wstaję to tak promieniuje... No i krocze też mnie boli od wczoraj, jak chodzę to kłuje...
Skurcze to chyba nie są skoro ból jest ciągły nie??
zuken jest offline Zgłoś do moderatora