Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2014 - cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 12:48   #123
Mala_Czarno_Biala
Raczkowanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. I

Cześć Wam
Ale skawrek, co? Ja tylko czekam na burze, bo moja Mała jest strasznie marudna przez temperaturę. No i znów bardzo mi ulewa, a już było dobrze.

Cytat:
Napisane przez TroppoSensibile Pokaż wiadomość
Generalnie Tż przechodzi samego siebie.
Strasznie współczuję... co w niego wstąpiło?

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Więc u nas dziecko bardzo zmieniło męża. Bo może pamiętacie jak pisałam jakie piekło przy nim przechodziłam i mam nadzieje że te czasy już nigdy nie wrócą i będzie tylko lepiej.
Bardzo się cieszę z takiej odmiany, jednak cuda sie zdarzają i mężczyźni dojrzewają

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dziewczyny po cc. Czujecie jeszcze rane po rozpuszczeniu szwów? Ja czuje ja teraz bardziej niż zanim się rozpuscily. Dzisiaj na szczęście mam wizytę u gina to się dowiem...
Daj znać czego się dowiedziałaś. Mnie rzeczywiście pobolewa bardziej niż np 2 tygodnie temu :/

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
A i nie daje mi to spokoju. Czy Wasze dzieci najadają się z jedne piersi czy dojadają z drugiej? Bo od wczoraj zauważyłam że jak Mały je z lewej to musi jeszcze dojeść z prawej bo dłuższym ssaniu łapie piers pociagnie dwa razy, puszcza i się złości. Próbuje tak kilka razy go dostawić i jak nie załapie to podaje druga. A przy drugiej ssie bez problemu. I lewa coś mnie pobolewa a wczoraj wyczułam takie stwardnienia. Przed karmieniem chwile ogrzałam ciepłą wodą, później zmiękła ale boli nadal. Boje się cholernie żeby to nie był jakiś zastój.
Moja różnie, zależy od dnia :/ Raz napije się (nie powiem, że naje) z jednej i śpi 2 godziny, a czasami opróżni obie piersi i szuka trzeciej Wtedy wkracza butla, dopiero dziecko najedzone. Mam wrażenie że ona nie uznaje żadnych zasad logiki

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu czasami się też bardzo denerwuje, possie parę razy puści popręży się i zaraz łapie znowu i tak w kółko... Nie wiem czy mu mleko za bardzo leci, czy tylko chciałby sobie sutek w buzi potrzymać, a mleko samo leci, czy nie jest głodny
Moja też tak ma i zachodzę w głowę o co kaman?? wścieka się jakby jej pieprzu nasypali na tą brodawkę, aż czasami nóżki zaczynają jej się trząść ze złości. Łapie cyca, ciągnie na wszystkie strony, puszcza, znowu łapie, krzyk przy tym jakby ją coś strasznie bolało, sina się robi z tego krzyku... a mleko cieknie bokami