Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak sobie poradzić z niesprawiedliwym traktowaniem?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 12:36   #12
perfectstranger
Przyczajenie

Dot.: Jak sobie poradzić z niesprawiedliwym traktowaniem?

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
jak dla mnie urabia was obie (i kto wie kogo jeszcze). zmień promotora, nie on jeden ksiązki wydaje.

EDIT, bo doczytałam twojego posta. piszesz że on ci tyyyle pomaga. ale już ci nie pomaga. pomagał ci kiedyś a teraz już pomaga tamtej, więc jaką pomoc tak naprawdę tracisz?
Kończę pisać za dwa miesiące. To jest dużo większe niż praca magisterska i on jest jedyną osobą na tej uczelni, która to przeczyta. Ktoś inny mi powie, to nie praca magisterska? to won.
Natomiast on nadal czyta i edytuje to, co piszę. Poza tym chciałby zająć się znalezieniem mi agenta, więc praktycznie już się pogodziłam, że następne dwa miesiące to będzie mentalna katorga, manipulacja, i zachowywanie się w stosunku do mnie raz świetnie, a raz jak dupek za przeproszeniem. Męczy mnie tylko, że nie dostaję tych samych możliwości, co druga dziewczyna, bo niestety, w tej branży chodzi tylko i wyłącznie o to, kto kogo zna.
Tylko jak to znieść i się generalnie nie zabić

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1969 Pokaż wiadomość
No to porozmawiaj z nim jak odbierasz jego zachowanie.
Równie dobrze może mu hormony nie opadły i woli ochłodzić kontakt zamiast brnąć w romans.
próbowałam, ale facet stwarza atmosferę jakby nigdy nic, a jak zaczynam temat, że w sumie mnie olewa i nie rozumiem, dlaczego, to od razu przeprasza i się kale, że jest taki zajęty. To prawda, jest cholernie zajęty. Pisze, pisze też w magazynach artykuły, podróżuje, ma zajęcia. Rozumiem wszystko, tylko męczy mnie to, że z jednej strony obiecuje góry i jeziora, a z drugiej na słowach się kończy.
perfectstranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując