Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 14:30   #4539
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Kicia, co sie dziwic, ze mu dobrze w brzuszku.. U mamy najlepiej.. ciesze sie, ze zdrowy i mam nadzieje, ze wyjasnisz to ulozenie, bo jak zaczniejsz rodzic, to moga w szpitalu na to spojrzec i jeszcze niepotrzebnie Cie na cc wezma..

Maciejka, do wizyty juz chwila moment.. Daj zaraz znac, co i jak..

Kamel, ja biore Metizol.. Niby w drugim trymestrze juz nie jest tak szkodliwy, jak w pierwszym i jest mniej toksyczny dla matki, niz ten co Ty bierzesz.. Ale z kolei te Twoje sa mniej niebezpieczne dla dziecka w I trym..
Ehh, my to sie mamy z ta tarczyca..
Ty juz kupujesz dla dzidzi ciuszki?.. Jenyyy.. Ja to sie boje jeszcze.. Nie mam kompletnie nic jeszcze...

Jagacia, alez Ci zazdroszcze tych ruchow dzidzi!!.. To takie cudowne uczucie.. Ehhh.. Juz sie nie moge doczekac, az ja poczuje...

Wik, przecudowna masz coreczke..

Ma.ko, kciuki za tsh.. ja tez nie lubie, jak ktos mnie maca po brzuchu.. Tylko tz na to pozwalam.. Ehhh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Z tymi lekami to i tak źle i tak niedobrze. Cowie chyba go bierze.
Mam nadzieję, że na następnej wizycie mi się unormuje to tsh i mi zmniejszy znowu do pół tabl

No jeszcze nic nie kupiłam, i nic nie chcę kupować bo mam strasznie dużo po synku białych i ecru takich na pierwsze miesiące. Ale body białe jakbym znalazła takie zapinane całe z boku na brzuszku aż do kroku na zatrzaski na wyprzedaży to kupię, a resztę to jak poznam płeć może, choć też się spieszyć nie będę.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ale się najadłam gotowanej kukurydzy mniam mniam
Wczoraj byłam na rynku i nie kupiłam, teraz też bym zjadła
Kupiłam wiśnie i zjadłam dużooo, mój M się dziwi, że jem takie kwaśne, kupiłam czereśni, śliwek, pomidorków ale już się pokończyło
Trochę wiśni i czereśni zostawiłam na placek z owocami na wieczór i borówki z działeczki

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-07-17 o 14:28
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora