2014-07-17, 15:02
|
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Np na stacji benzynowej (tej samej gdzie duże laysy kostują 12zł  )
|
Wiesz.. jak juz chcesz porównywać ceny 2 produktów ( w tym przypadku wód) to dobrze by było, jakby one były z tego samego sklepu W przeciwnym razie to nie ma najmniejszego sensu 
Cytat:
Napisane przez laisla
Nie, nie, z takimi to sobie radzę w ten sam co Ty sposób, mówiłam o takich jakby złożonych z dwóch połówek, coś jak mniejsze pudełko, w którym kupuje się jajka, z dziurką na patyczek.
Dzięki za pomysł, choć wydaje mi się, że ta ciecz i tak rozleje się w środku i nie będzie ładnej kulki..Dlaczego nie uruchomiłam wyobraźni w chwili gdy kupowałam, wtedy wiedziałabym, że ciężko z nimi będzie  Moja córka co prawda wykorzystuje je w innym celu i piecze w połówce coś a la malutkie mufinki, z których robi mufinko-lizaki (takie pop cakes) w różnych polewach ale nie do tego miały w sumie służyć 
|
Hmm...a jakbyś robiła to na raty? Tzn najpierw pół kulki a potem 2gie pół? Mogłabyś robić dwukolorowe. Złączyć by było łatwo - powinno wystarczyć zwilżenie wodą płaskiej powierzchni i przyłożenie do niej drugiej połówki. Z patyczkiem gorzej bo żeby go włożyć do kulki musiałabyś go jakiś czas potrzymać w gorącej wodzie. Potem wszystko hop do zamrażalnika, żeby bardziej związało 
Ewentualnie można by spróbować napełnić pojemniczki wstępie podmrożonym "materiałem", nie ciekłym ale na tyle plastycznym, żeby się dało go włożyć do pojemników. Patyczek byś włożyła. Największy problem by był ze złączeniem obu napełnionych części
|
|
|