Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - perełkowe ceny w Kokai i "błąd systemu" - rozważania prawne ;]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 17:27   #53
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: perełkowe ceny w Kokai i "błąd systemu" - rozważania prawne ;]

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
Dzisiejszy mail od kokai.Zawsze cos
Witam,

Jest nam bardzo przykro z powodu zajścia, jakie miało miejsce. W związku z brakiem możliwości realizacji złożonego zamówienia, w ramach przeprosin chcemy zaproponować paczkę gratisowych produktów, złożoną z perfum i kosmetyków. Ponadto do przesyłki dołączymy kupon rabatowy, uprawniający do zniżki 20% na dowolne produkty z oferty.☠
Mamy nadzieję że takie rozwiązanie choć w części zrekompensuje zaistniałą sytuację.
Jeszcze raz przepraszamy za powstałe niedogodności i liczymy na zrozumienie z Pani strony.
Też dostałam i taki mail rozumiem
Tzn nie liczyłam od początku na Shalimara za dwie dychy czy Eternity za 2 zł Ale wystarczyło wyjasnić to rozsądnie, a nie dziwnie tłumaczyć i rzucać nam jakiś śmieszny rabat.

A rabat 20% jest korzystny i dla mnie i dla sklepu, bo ja nie planując wczesniej zakupu może się skuszę, a sklep zrehabilituje się w części z tamtej afery

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2014-07-17 o 17:29
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując