Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 19:03   #4792
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość

hej, byłam dziś 1. dzień na wiśniach jestem zmęczona, ale wieczorem idę na browarka jednego z koleżanką i na ploty (!) kocham plotkować, a dowiedziałam się nowych newsów wczoraj, więc trzeba to obgadać.
A jutro z rana też jadę na wiśnie.

Wiśnie, fajnie zarobisz + opalisz się

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pytanie, czy mogę w cieście z kruszonką zamienić truskawki np na czarną porzeczkę, rabarbar albo brzoskwinię?
Bo tylko to mam w domu a nie chce mi się iść do sklepu. Pomożta!
Przy porzeczce musisz chyba troche dosłodzić

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
sieeema z rana! piękna pogoda, zaraz ruszam na basen, a co! niech podziwiają mój cellulit i wałeczki

uhuhu, ale tu gorąco było jak mnie nie było moim zdaniem narzekanie jest okej, dopóki to nie jest narzekanie codziennie. kilka razy dziennie. tak, że aż nie ma się ochoty tego czytać

Alice ja też czekam na jesień, ale nie przez krem z dyni. w końcu będę mogła wskoczyć w długie spodnie bez obaw, że głupio wyglądam
Kto jest najlepszą Laską w mieście? No kto?

Jesienne płaszcze kolorowe liście no i zapach jesieni

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość

Muszę powiedzieć, że po dzisiejszych jazdach mam dużo lepsze odczucia. Więc mam nadzieję, że z kolejnymi też będzie jeszcze lepiej. A może nie jadę perfekt, ale jak se umyślił światła sprawdzać to wszystko bez problemów. Się obryłam przed jazdą
To świetnie i dopiero zaczęłaś

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora