Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 21:00   #3952
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
może mieć ciekawy smak próbowałaś już?

Widzisz jak zleciało Czeka Was długa droga. Polecam jakiś podgrzewacz samochodowy, bo chyba jedziecie autem, tak?
no szkoda,że prędzej nie pomyślałam o tym podgrzewaczu,teraz chyba za późno na zamawianie,bo nie dojdzie

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

dzięki ja dzisiaj kupiłam zwykłe Bebiko 2 i zacznę powoli mieszać z HA, tak jak mówiła alergolog, ze jak skończy 9 m-cy to tak mogę spróbowac i obserwować...

Biedactwo, strasznie Go musiało boleć

hehe malinowe leczo

Cieszę się że Helenka była dzielna pod nieobecność mamy Zazdroszczę długich wakacji i zyczę spokojnej podróży

masakra... ten wypadek w Polsce, to dla mnie jakaś abstrakcja, że tyle ludzi może stracić życie przez wydobywanie szamba... To wygląda tak jakby jedni ratowali drugich a się potruli... szkoda dzieciaczków i tej kobiety która sama została z ta gromadką
Nie dziękuję,mam nadzieję,że szczęśliwie dojedziemy

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2