2014-07-17, 19:59
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koncepcje co 5 min zmieniamy bo dwa lata jeszcze mamy PM2016 część 13 ;)
Cytat:
Napisane przez lenka990
JESTEM MAGISTREM!
|
GRATULACJE 
Cytat:
Napisane przez Sorbik
W ogóle dziewczyny! Miałam już pisać o tym wcześniej, ale wbiłam się w wątek i mi umknęło...
Mamy problem weselny... Natury muzycznej... No i natury wiekowej.
Zacznę od pierwszego:
1) Nie możemy zdecydować się na zespół. Słuchaliśmy już pewnie ok 25-30, ale wszystkie dla nas są beznadziejne. Nie mam jakiegoś słuchu muzycznego, ale śpiewałam w chórze kościelnym... No i gryzie mnie jak ktoś śpiewa nieczysto... I z tego powodu większość odpada.. A jak się na coś zdecyduje to nam krzyczą po 10tys... A to przesadnie... Myślimy o Dj, ale wszyscy wokoło, że to zły pomysł... I nie wiem co robić.
2) Nie wiemy od jakiego wieku zaprasza z os. towarzyszącą. Wstępnie ustaliliśmy, że od wieku siostry TŻ (2000r.) będzie miała wtedy 16 lat, no i będzie naszą druhną, dziewczyna jest fajna i ogarnięta i chcieliśmy ją uhonorować. No a żeby nie czuła się samotna stwierdziliśmy, że damy jej zaproszenie z os tw i od tego już wieku będziemy dawać (bo od 18 to już na pewno), a mamy 2 takie osoby jeszcze, więc stwierdziliśmy, że 2 os towarzyszące nam już nie robią różnicy. I tu odezwali się rodzice TŻ... Że siostra TŻ jest za młoda... I że nie wypada dzieci zapraszać z os tw. Nie wiem co z tym zrobić.  chciałabym by siostra TŻ miała z kim się pobawić... Żeby cieszyła się z nami!
|
1. Jeżeli chcesz DJ to bierz ja jestem za zespołem, bo Dje zwalili dwie imprezy na których byłam.
2. Biorąc pod uwagę moje otoczenie to 16 latkowie to dzieci, u nas będzie od 18 lat zapraszanie z os. tow.
|
|
|