hej dziewczyny,
Na tym wątku jestem nowa ale od jakiegoś czasu Was podczytuję

ze sklepów stacjonarnych YR przestawiłam się na sklep internetowy i szczerze mówiąc żałuję że zrobiłam to dopiero teraz. Zamówiłam sobie trochę kosmetyków bo przyszła do mnie reklama na pocztę mailową z darmową wodą Moment de Bonheur i Flowerparty. Uważałam to za niezły interes, dopóki nie przeczytałam, że jest jeszcze kod uprawniający do 100 zł zniżki....... Teraz chcę zrobić następne zamówienie żeby jeszcze raz skorzystać z tej oferty - link działa pomimo info że jest ważny tylko do 13.07
i teraz moje pytanie - bo moim zdaniem byłby to interes życia - czy mogę skorzystać z oferty kiedy te dwie wody są gratis i dodatkowo wpisać później kod na 100 zł zniżki? wstępnie mi to zadziałało i już byłam bliska finalizacji, ale puknęłam się w głowę, że taki deal chyba nie jest możliwy. pomożecie?
a więc chciałabym zamówić:
MLECZKO DO CIAŁA KOKOS Z MALEZJI - 3 szt po 19,90
tonik łagodzący active sensitive - 3 szt po 22,90
oferta SYMPATYCZNE TRIO:
Delikatny szampon z wyciągiem z hamamelisu (00621): 1 szt.
Peelingujący żel pod prysznic Malina (04867): 1 szt.
Peeling do twarzy z pudrem z pestek moreli (21989): 1 szt. --- razem 29,90
ekologiczny szampon do włosów - 10,90
zestaw 2 żel pod prysznic jardins du monde - 13,90
nawilżająco-łagodzący krem na dzień active sensitive - 24,50
do tego tak jak mówiłam MdB i Flowerparty - to WSZYSTKO za jakieś 120 zł.
no i teraz nie wiem, czy składać to zamówienie czy oni mi go nie anulują albo nie zrealizują bo wierzyć mi się nie chce że można zrobić taki interes. co o tym sądzicie? będę wdzięczna za odpowiedź i rozwianie wątpliwości!