Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - facet-zagadka
Wątek: facet-zagadka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 22:10   #22
nadijka
Rozeznanie

Dot.: facet-zagadka

Cytat:
Napisane przez martaaa33 Pokaż wiadomość
okej, może trochę księżniczkowałam. Ale wychodzę z założenia, że jeśli facetowi zależy to będzie za wszelką cenę chciał zdobyć tą dziewczynę. Oczywiście to też zależy od jego charakteru. To przypuszczenie opieram też na tym, że znam innego faceta, który stara się już o mnie jakieś 10 miesięcy...
Ja go olewam totalnie (spotkaliśmy się daawno z 2 razy, a potem miałam już same wymówki). Ewidentnie widać, że mi na nim nie zależy i pewnie doskonale zdaje sobie z tego sprawę bo głupi nie jest. Mimo to walczy o mnie już prawie rok. Niestety nic z tego nie będzie bo nie czuję do niego nic, żadnej chemii nie ma z mojej strony.

Ale nie o tym jest ten temat. Najlepiej chyba będzie jak zaproponuję mu spotkanie- jeśli odmówi będę miała jasną sytuację.
Jeśli chcesz się spotykać z chłopcami, to się zgodzę z pogrubionym. Natomiast według mnie mężczyzna wie, kiedy odpuścić i nie pchać się na siłę do cudzego życia, szczególnie jeśli kobieta jest zajęta lub nie daje żadnych sygnałów. Jeśli Ci zależy, spróbuj go gdzieś zaprosić. Mam wrażenie, że Ty się "rozpuściłaś" tą adoracją przez tego drugiego chłopaka i przyzwyczaiłaś do tego, że to o Ciebie zabiegają, a nie Ty o nich.
nadijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując