Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-17, 21:33   #2473
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Witam, chciałabym się do Was przyłączyć. Wybaczcie od razu że nie przeczytam całego wątku, przy dwóch dzieciaczkach łobuziaczkach nie jest to możliwe Gdybym miała opisać swoją historię odchudzania to pewnie zajęłoby mi to cały dzień. Więc z czasem będę opowiadać. Póki co na dzień dzisiejszy chcę schudnąć Ponieważ mam już swoje latka, swoje dzieci i swoje niechciane zbędne kilogramy, to nie jest mi łatwo je zgubić. Kopa dostałam wczoraj wieczorem jak mój brat i przyszła bratowa poprosili mnie na świadka na swoim ślubie Przyznam, że już trochę chodziło mi po głowie schudnięcie bo wiedziałam, że biorą ślub ale to świadkowanie to podwójna motywacja Ok, teraz do rzeczy: 22 marca ważyłam 94,4kg i wtedy przeszłam na dietę opierającą się na sałatkach i oczywiście zdrowych, gotowanych obiadach. Śniadania to standardowe kanapki z chleba żytniego, dwie kromki; jakoś waga sukcesywnie spadała powoli. Około trzy miesiące później miałam na wadze 87,1kg. Uważam to za sukces - wychodzi ok 2kg miesięcznie mniej, więc zdrowo. Niestety potem sobie odpuściłam i wczoraj było już 88,4kg Nie chcę stracić tego co zyskałam więc od dziś zdrowe odżywianie, bez żadnej konkretnej diety; chociaż trochę będę się inspirować Dukanem, bo 4 lata temu schudłam na nim 23 kg. Tyle wstępu o mnie. Jak mówiłam wcześniej sukcesywnie będę dopisywać o mnie; o ile będziecie chciały mnie czytać A na śniadanie właśnie zjadłam jajecznicę z dwóch jajek bez tłuszczu + 100g kiełbasy z piersią kurczaka + pól surowego pomidora. Aha, i od dziś zmuszam się do wypijania butelki wody.
Pozdrawiam

Witamy w naszym gronie.

Ja mam pytanko schudłaś po Dukanie 23 kg, a ile przytyłaś po zakończeniu diety??? Czy dopadł Cię efekt jo-jo? Czy chcesz schudnąć dodatkowe kilogramy, bo tą wagę po Dukanie utrzymałaś? Ile mierzysz cm?
Sorki, że tak od razu z gruber rury, ale to 23 kg robi wrażenie i chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o diecie, jej rezultatach, utrzymaniu zdobytej wagi i efektach ubocznych - jeżeli można prosić.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
A w jakim gatunku pisze?
Kobiecym
Jej książki są w większości pełne ciepła i dobrego humoru, wartka akcja i ciekawa fabuła.

Malinka_Malinka jest offline Zgłoś do moderatora