2014-07-18, 06:38
|
|
Przyczajenie
|
Jak urozmaicić Jej nasz seks
Witajcie
mam pewne pytanie, w zasadzie do Pań. Otóż moja dziewczyna powoli zaczyna kombinować w łóżku. Kupuje seksowną bieliznę, gorsety i różnego rodzaju żele intymne. Bardzo mi się to podoba, jak zapewne każdemu facetowi, ja natomiast nie chcę być w tej kwestii bierny i tu oto pytanie do Was Panie:
Co ja w tej kwestii mógłbym zrobić, aby zaskoczyć Ją w łóżku? Nasz seks ogólnie jest bardzo dobry, musimy się zazwyczaj uciszać nawzajem. Druga sprawa to to, iż za dwa tygodnie jedziemy na urlop i tam w końcu będziemy mieli jakąś prywatność. Jesteśmy ze sobą od pół roku, nie mieszkamy razem tylko z rodzicami no i to przyczynia się do tego, iż musimy się w wielu kwestiach ograniczać.
Wiem, że Ona coś planuje, wyczułem to. W takim razie ja nie mogę zostać w tyle i chciałbym Ją czymś zaskoczyć.
Kolejną kwestią jest Jej orgazm, a właściwie jego brak. Ona już przed naszym pierwszym razem zakomunikowała mi, że "nie dochodzi". Twierdzi, że nigdy w życiu Jej się to nie udało. Wiem, że jest to w problem związany z psychiką kobiety, ale nie wiem jak to rozwiązać. W tej kwestii też liczę na Wasze rady.
To chyba wszystko, z góry dzięki za pomoc 
Pozdrawiam
|
|
|