2014-07-18, 15:53
|
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez asix86
Dziewczyny, czy Wy jeszcze wyjeżdżacie? Próbuję TŻ namówić na wypad nad morze - 2.5h drogi. Ale się trochę boję, a TŻ baaaaardzo się boi  .
|
Mnie męczą nawet krótsze dystanse, a ostani wypad nad ocean gdzie było 1,5 h drogi przypłaciłam bólem brzucha i krocza, tak mną wytrzęsło w tym aucie Lepiej się wstrzymajcie, odbijecie sobie niedługo!
Cytat:
Napisane przez mysia111
No co  Po tylu latach razem trzeba sobie urozmaicać te sprawy. Ileż mozna w sypialni.
W dodatku dziecko coraz wieksze i siedzi do 22 wieczorami i spać nie chce.
Jak była malutka (tak 3-4 latka) to TŻ w ciagu dnia czesto do niej "chodź tata włączy ci jakąś bajkę na DVD i oglądaj sobie" a my na szybca do łazienki  Teraz już to nie przejdzie.
|
No mój Tż to samo mówi, ale nasza 2,5 latka lubi być tam gdzie my idziemy, więc pozostają godziny wieczorne 
W kwestii antykoncepcji, jeszcze nie wiem na co się zdecyduję, ale nie lubię tabletek więc chyba pozostają nam gumki...
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------
Cytat:
Napisane przez patrycja19894
Moj brzdąc cos dzis leniwy, moze mu za cieplo , ale bardzo mało go dziś czuje..tzn wogole nie kopie, a czuje go tylko jak mocniej przycisne ręką. Wtedy tak jakby odpychuje się. Nie wiem czy panikować i jechać to skonsultować z lekarzem.
Napiłam sie juz zimnej wody, zjadlam cukierka a on dalej nic.  
|
Patrycja, wiesz mi się zdaje że Twój Mały po prostu sobie spi albo odpoczywa...Im bliżej porodu, tym to częste...A Ty go mama zaczepiasz i spaćnie pozwalasz A na serio, jakby tak spał cały dzień to wtedy skonsultuj, ale nie wydaje mi się to coś złego żeby było. Mój wcale nie reaguje na cukierki czy słodycze, ma swoje pory ostanio jak jest upalnie, buszuje głównie po zmroku, wtedy z kolei jak ja chcę sobie pospać
|
|
|