Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy wspólnozakupowe z organizatorką/uczestnikiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-18, 19:39   #255
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Dot.: Problemy wspólnozakupowe z organizatorką/uczestnikiem

Cytat:
Napisane przez afaland78 Pokaż wiadomość
Nie byłoby awantur, gdyby każdy rozumiał to w taki sposób. Nie jest problemem rozlać zapach za 100 zł . Rozlanie flakonu za duze pieniądze wiąże się ze stresem. Wizaż ułatwia zakup małych objętości i poznawanie zapachów. To dla jedych okazja a dla innych pasja. Ryzyko zakupów jest zawsze. Obmawianie na forum publicznym ze śmiesznych powodów niszczy Wizaż. ja o swoich spostrzeżeniach i nieprawidłowościach poinformowałam Zarząd Spółki, będącej właścicielem. Mam nadzieję, ze zapobiegną upublicznianiu tu odczuć, wskazujących na brak dojrzałości społecznej.
To miłe Mijanou,że dołączyłaś do grupy "wyrozumiałych".
Podziekowanie dla Goldlight za obiektywną reakcję.
Droga Afaland:

Na początku mojego poprzedniego postu napisałam, że abstrahuję od wszelkich przepychanek. Jestem w rozbiórkach osobą nową, więc ani nie wykazałam się wyrozumiałością ani nietolerancją. Napisałam jedynie to, co chciałam wyrazić: podziw dla organizatorek za poświęcony czas i starania. Dzięki mojej pierwszej rozbiórce mam szansę poznać nowe zapachy i za to bardzo jestem wdzięczna Harrisonce.

Dlatego, bardzo Cię proszę, nie traktuj mojej wypowiedzi jako głosu w sprawie, w której występować nie zamierzałam i nie zamierzam, tym bardziej, że mod prosił kilka postów wyżej o zakończenie dyskusji. Toteż zastosujmy się do jego zaleceń. Oczywiście, kazdy ma prawo do posiadania własnej opinii na każdy temat, ale tak sobie myślę, że wypada się stosować do zaleceń tych z zielonymi nickami.

Co do Siarki, którą wymieniłaś kilka postów wyżej- jest to osoba, którą bardzo sobie cenię i szanuję jako moderatora. Zawwsze jest obiektywna i kieruje się regulaminem a nigdy osobistymi sympatiami czy antypatiami.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując