Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak(gdzie) znaleźć mężczyznę z fajnym samochodem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-18, 19:49   #36
kornelinkaa
BAN stały

Dot.: Jak(gdzie) znaleźć mężczyznę z fajnym samochodem?

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Mój sąsiad ma porszaka, zainteresowana?

Kiedyś był już taki wątek, gdzie znaleźć nadzianych facetów i padło tam kilka nazw miejsc, Autorko, może zmień rewir poszukiwań i wtedy i fajne auto się trafi
pewnie,że zainteresowana daj namiary na sąsiada heheh ;śmieje:
no cóż. taka jest prawda,że chciałabym mieć faceta z fajnym samochodem. Wg mnie zadbany, drogi samochód + zadbany mężczyzna(mmmm te perfumy, elegancja) = IDEAŁ
a szkoda, że rzeczywistość jest inna hieeh. znam fajnych facetów, ale bez fajnych samochodów wielka szkoda. bo na oku mam jednego, a on wgl nie ma auta obecnie

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
A myślałam, że pierwsza zabłysnę tą genialną radą
no i wyobrażasz sobie "podejść" ? mi chodzi o dyskrecję, samochód, ale i o fajnego faceta

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
O jaaa... apost rozlozyl mnie na lopatki... to chyba jaja jakies?!
Pod latarnia na drodze glownej chyba najlepiej.
nie jaja, chcę dyskrecji. nie uważam się za brzydką, ale no dylemat jest gdzie mogę znaleźć właśnie móój ideał z autem
poważnie, żeby nie było.. no lubię samochody i już. możecie mnie nazywać blacharą itp. no trudno. Podnieca mnie "blacha" i tego nie ukrywam
kornelinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując