Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatni miesiąc przed wyprzedażą, a nam nocne pogaduchy się marzą! PULL&BEAR cz 25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-18, 21:07   #4427
trammer
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni miesiąc przed wyprzedażą, a nam nocne pogaduchy się marzą! PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez Mollinka Pokaż wiadomość
witam podczytuję was trochę, też jestem pullomaniaczką, choć w tej wyprzedaży chyba troszkę mniej kupuję - przyjmiecie mnie? byłam dzisiaj odebrać pierwsze zamówienie dla siebie z pulla w tym roku - spodenki, wcześniej tylko rzeczy dla Tż - dodaję fotkę - co myślicie zostawić czy jakieś takie za małe
zostaw, ładnie leżą
i zgrabne masz nóżki

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość

Nad tą też dumałam ale wole tamtą bardziej klasyczną chyba
Ewentualnie nie będę stała w miejscu

Witamy
Ja Ciebie kojarzę z wątku Mangowego
A spodenki są fajne więc zostaw

Już rano podpisałam Biedny misio

A co do misia. Przed chwilą wracałam z mamą od siostry i w ostatniej chwili przed koła wyskoczył nam pies, nie było szans go ominąć ani zwolnić Chyba oberwał w tylne łapy. Ale nie wiem dokładnie co mu jest tylko słyszałam jak piszczał, bo właścicielka go wzieła. I jeszcze słyszałam jak mówiła do męża, że ludzie nie umieją jeździć. To nie wytrzymałam i mówię jej przecież, że to nie nasza wina bo wyskoczył w ostatniej chwili. I, że przykro nam i przepraszamy ale to nie wina mamy. Jej mąż mówi, że faktycznie nie nasza i żeby się nie przejmować i ona spokorniała i mówi, że młody jest i dlatego tak. I kilka osób to widziało i wszyscy mówili, że w ostatniej chwili wybiegł i żebyśmy się nie przejmowały bo nie nasza wina. Ale tak go szkoda, taki piękny jasny labrador mały to był Jak będę ich widzieć to zapytam co z nim a mama taka zdołowana przez to :/

Cytat:
Napisane przez fortepian2121 Pokaż wiadomość
Martolek obiecane zdjecia przepraszam za brodne lustro na usprawiedliwienie mam ze to nie u mnie w domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ale talia...
ale figura...
ale lachonek...

fiu fiu

No dobra, to kto podrzuci linkacza do pasiaka z falbankami?

Edytowane przez trammer
Czas edycji: 2014-07-18 o 21:08
trammer jest offline Zgłoś do moderatora