2014-07-18, 21:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Cytat:
Napisane przez Rilla82
Odebrałam blushe od szewca. Biegłam do domu, żeby jeszcze fotkę dla Was cyknąć w miarę fajnym świetle, ale już musiałam wyjść do ogrodu, tak więc kwiatki w tle. Może nie jest idealnie tak, jak sobie wyobrażałam, ale szewc zrobił, co mógł. Ale już się boję, co to będzie, jak w zielonych trzeba będzie wymieniać fleki...
|
super się spisał 
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------
Cytat:
Napisane przez ennkaa
babki przepraszam,że tak od czapy i zdjęcia beznadziejne ale jestem w strasznym niedoczasie i siedzę na walizkach, nawet nie mam swojego kompa już a koniecznie chciałam się podzielić. 37 CH są dla mnie super. Mega cudowne! Morelle...Tobie może noga do przodu leci bo zauwazyłam,że u mnie też jak poleci to się robi taki tunel. Ale są na bank dobre.
Wydaje mi się ,że pachną inaczej niż inne meliski!
TŻ powiedział,że wyglądają jak z biedronki  ale głupi jest i chyba normalnie się z nim rozwiodę za to  .SĄ PRZEZA☠☠☠ISTE! Nawet moje kulfony zgrabnie w nich wyglądają i niby czarne szpilki a jednak z jajem. Dla mnie mega rozwiązanie, bo nienawidzę sztywnych mundurków a czasem muszę się z nie wbić. Kto ma wątpliwości jeszcze- brać!
|
piękne - już nie mogę się doczekać swoich :-D
|
|
|