Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-18, 21:48   #2012
pati1078
Rozeznanie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Pięknie ciasto wyszło i jest przepyszne

Jak czytałam o formach silikonowych to właśnie takie polecano.
Jakiej masz firmy?
jedna mam z tefala a inne z asdy to taki supermarket ale w sumie nie widze jaka to firma

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanko!
Kupiłam w ikei materac piankowy i na ulotce było napisane, że można go prać w pralce. Prałyście swoje?? Bo ja się boję, że się zniszczy i myślałam, żeby tylko poszycie wyprać, a resztę przewietrzyć
na pewno chodzi o pokrycie, a jeśli chodzi o materac to ja akurat mam z pianki a ze dostałam go to wyprałam ale recznie w wannie bo uwiez mi ze jak się napije wody to żadna pralka nie dala by rady

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
A powiem ci, ze mam spory bęben - 7kg / family load / Mysle, ze zgienty materac piankowy 120x60cm spokojnie by sie zmiescil.
A to wogole nie ja chciałam prac

Przez Was postanowiałam zaszalec i wyslalam Tz po piwko i cheetosy. Wrocil z pustymi rękoma, nie bylo w malych sklepach. Aleee poszedł do Tesco i zaraz sprobuje co to za wynalazki.

A u mnie w sklepie jest za to wino bezalkoholowe , wiec byłabyś w raju. Ja za winem nie przepadam
w tesco na pewno bavarie dostaniesz bo sama kupowałam

Edytowane przez pati1078
Czas edycji: 2014-07-18 o 21:55
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora