Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-18, 23:23   #2015
mamuska11
Rozeznanie

Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 201...

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
dziewczyny czy Wam też "strzela/chrupie w kroczu" przy zmianie pozycji??
ja ostatnio siedząc na kibelku przekręciłam się po papier (bo mam z tyłu prawie...) i normalnie aż usłyszałam jakby mi się kości przestawiły. Bleeee nieprzyjemne to było a ostatnio przy wstawaniu z łóżka też mi chrupnęlo
Mi chrupie i to porządnie jakby mi kości sie łamały najgorzej jest przy przekrecaniu na bok w nocy lub wstawaniu z łóżka...mówiłam o tym poloznej to mówiła ze to normalne ze organizm przed porodem wydziela jakiś tam relaksujący hormon ktory rozluźnia wszystko tam na dole a moja mama sie ze mnie śmieje ze miednica mi sie rozszerza i tak juz rozstanie...mam nadzieje ze żartuje

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
A ja właśnie doskonale to rozumiem... Mam okropny cellulit a rozstępy jeszcze chwila i będę miała nawet na czole

Chociażbym na rzęsach stanęła to już nigdy nie będę wyglądać tak jak przed ciążą Nie wiem czy kiedykolwiek pojadę jeszcze na plażę bo wstyd, żeby 22 letnia dziewczyna miała takie ciało...

Także dla mnie to nie jest kilka miesięcy zmian a całe życie

i może to głupie ale zastanawiam się czy jeszcze będę chciała mieć dzieci:/
Nie martw sie jestes młoda i twoje ciało wróci do siebie a rozstępy juz po roku bledną i ich prawie nie widać, wystarczy troche poćwiczyć a skóra znowu bedzie elastyczna ja po pierwszej ciazy (przytyłam 30kg) wróciłam do siebie po roku wiec nie martw sie tym teraz bo wpadniesz w depresje

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Któraś z dziewczyn pisała o jajkach niespodziankach, moja córeczka bardzo się dopomina o "jajo" jak tylko widzi w sklepie. Zjada częściowo, a częściowo albo nas częstuje albo....robi maseczkę z czekolady na ręce. Najważniejsza jest niespodzianka, niestety te niespodzianki są na ogół beznadziejne

Dlatego ja zaczelam kupować kinder joy i moja Zuza uwielbia i zawsze zjada całe ale te zabawki czasem strasznie tandetne sa :/

Jeśli chodzi o Kryche to wam zazdroszczę ze możecie golić bo ja niestety m problem ze jak maszynka ogole to po dwóch dniach swędzi mnie wychodzą krostki a jak odrasta to juz wogole masakra dlatego mi tylko woskowanie zostało e ide raz na trzy tygodnie do kosmetyczki 15min i po problemie nawet juz tak nie boli jak sie to robi regularnie a jaki komfort mam nadzieje ze nie zacznę rodzic do poniedziałku bo wtedy zamierzam isc na woskowanie teraz jestem zarośnięta jak bóbr i az strach pomyśleć co by było gdybym zaczela rodzic....

Zaczarowana moze lepiej sie juz czuje i odsypia te ostatnie ciężkie dni...no chyba ze rodzi ale raczej by napisała no chyba ze porod poszedł tak szybko ze nie zdążyła :p

Edytowane przez mamuska11
Czas edycji: 2014-07-18 o 23:26 Powód: blad literowy
mamuska11 jest offline Zgłoś do moderatora