Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-19, 06:17   #2018
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Tylko, że ja robiłam oczywiście bez kremu. Jest pyszne, mokre w środku, nie zrobił mi się zakalec. Wcześniej robiłam marchewkowe z innych przepisów i zawsze było coś nie tak. I tak w ogóle to polecam ten blog. Jest to piąty przepis, który się udał .

z kremem pychotka
często korzystam z tego bloga, bardzo fajne przepisy

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
Ja mam patent na Kryche, mam lusterko takie ruchome. Stawiam na półce w lazience , ustawiam odpowiedni kąt nachylenia i widze Krystyne w całej okazałości
robię tak samo

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
A ja właśnie doskonale to rozumiem... Mam okropny cellulit a rozstępy jeszcze chwila i będę miała nawet na czole

Chociażbym na rzęsach stanęła to już nigdy nie będę wyglądać tak jak przed ciążą Nie wiem czy kiedykolwiek pojadę jeszcze na plażę bo wstyd, żeby 22 letnia dziewczyna miała takie ciało...

Także dla mnie to nie jest kilka miesięcy zmian a całe życie

i może to głupie ale zastanawiam się czy jeszcze będę chciała mieć dzieci:/
Będziesz chciała ja tez mam jakieś tam rozstępy na piersiach i tyłku po pierwszej ciąży. Na razie nie zauważyłam nowych, ale tamte zrobiły mi się dopiero po porodzie

Dla mnie dziecko to największe szczęście, wiadomo że wygląd też jest ważny, ale zdecydowanie mniej.

Jak patrze na tż brata, którzy starają się ponad 2 lata i ostatnio dowiedzieli się, nie mogą mieć dzieci, to nawet nie wiecie jak się cieszę, że nie długo będę miała drugie dziecko.

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
Masz jeszcze duzo czasu na zastanawianie sie, wrzuc na luz

Babcie sa the best! Potrafia pocieszyc

Pomyslalam, ze tesknie za moja prawie 90letnia babunia, a od kilku miesiecy nie moge jechac sie z nia zobaczyc i jej przytulic. Az sie Ech. Dla mnie ciaza to piekne kilka miesiecy bo doznaje cudu stworzenia ale jednoczesnie pelne wyrzeczen, trudnosci i bolu. Mysle, ze te doswiadczenia zmienia mnie na zawsze. Mam nadzieje,ze na lepsze Ot, melancholia mnie dopadla.

Dzis mam dwa usg: guza i ciazy. Bardzo sie boje.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Zaczynam 9 miesiac - dzis 35tc1d i doczekalam w dwupaku!
za 36 tydzień

za usg

na 9.30 jadę na usg, Zosię muszę zawieźć do siostry, bo nie mam jej z kim zostawić. Tż musiał iść do pracy, to pierwsze usg na którym go nie będzie.

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej

Ale nabiłyście stron przez dwa dni

Ja byłam wczoraj ostatni raz w poradni diabetologicznej w Krakowie (50km od miejsca mojego zamieszkania) przy okazji dokończyłam zakupy do szpitala brakuje mi tylko czegoś do kąpieli i mogę iść rodzić
Wróciłam do domu po całym dniu wykończona i od razu padłam

Do tego nie wyspałam się bo miałam w nocy silne bóle krzyża ,aż nie wiedziałam jak mam się już ułożyć żeby sobie ulżyć ale na szczęście przeszło

No i zaczynam 38tc 20 dni do tp
za 38 tydzień

Tż wstawał o 5 do pracy, obudziłam się przed jego budzikiem i nie mogłam już zasnąć. Wstałam o 6 zjadłam śniadanie, wypiłam herbatkę, zaraz idę szykować się na usg.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora