2014-07-19, 08:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. I
Witam w sobotni poranek
Jurek nie zna litości, nawet w soboty budzi się przed 6 na szczęście tżet ma wolny weekend i wymieniamy się w opiece nad małym wyspać się nie wyspałam, ale wreszcie zjadłam śniadanie jak człowiek
Moi Panowie śpią a ja mam wreszcie chwilę dla siebie wybieram fotki małego do wywołania Prezent dla dziadków i umieścimy sobie jakieś w ramkach w domu
moja kochana mama zawsze staje na wysokości zadania - wczoraj wysłała mi paczkę dla małego ciuszki z lumpków na lato
kupiliśmy bujaczek dla J z Tiny Love Dzięki Sylwia na info dot. promocji i zmobilizowanie mnie w zakupie
Bazile mam nadzieję, że wszystko Wam się ułoży i Adusia wreszcie wyjdzie ze szpitala i będzie z Wami w domu dużo zdrowia i sił dla Was wszystkich
Prowansja ja też nie jem nabiału a owsiankę gotuję na wodzie brak mleka wynagradzam sobie pysznymi dodatkami
Czy Twoja dieta nie jest zbyt restrykcyjna? Przetestowałam już sporo alergenów (min. orzechy, miód, seler, kalmary) i mały na nic nie zareagował źle
zazdroszczę wizyty u fryzjera
Beat@ ale elegantka z Twojej Pati
widok szczupłych dzieci jest dla mnie zaskakujący, tak jestem przyzwyczajona do mojej kluchy Mam nadzieję, że te pyzate poliki i tysiąc podbródków mu kiedyś zniknie
rytm dnia u nas się klaruje oczywiście, są odstępstwa ok 1h, ale o ile mały nie marudzi to robi się przewidywalny
|
|
|