Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-19, 08:19   #2029
Mamamarta2010
Raczkowanie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
Ja też jestem zakompleksiona i mam problem, żeby się jakoś ładnie ubrać latem. Spodenki jeszcze w miarę ale spódnica albo sukienka? Chyba dopiero teraz, jak będę musiała zacząć być bardziej jak mama niż jak nastolatka.

Włosy pokażę później jak doprowadzę dom i siebie do ładu, wolicie nie wiedzieć jak wyglądam z samego rana w sobotę.

A oto mój bujak. Ma wibrator i melodyjki. Martwi mnie tylko, że nie rozkłada się zupełnie na płasko, to jest jego najniższe położenie, w zasadzie jest prawie płaski, to dobrze czy źle?
o prosze a Ty taka szczuplutka, nigdy nie pomyslalabym ze mozesz miec kompleksy jakies a czym sie roznia spodenki od spodnicy czy sukienki?
Myslisz ze nie wypada nam chodzic ubranym jak do tej pory? eeeee nie no nie bedziemy sie postarzac

a fotelik wydaje sie byc plaski, jak przymierzysz malego i stwierdzic ze jest za gleboki to podlozysz mu podusie jakas..

Przypomnialas mi zeby zabrac do fotelika samochodowego ze 3 pieluchy extra bo noworodek jest tak malutki ze az nie pasuje do fotelika i musielismy podkladac mu pod pupke zlozone tetry dwie sztuki..
Cytat:
Napisane przez kasiuulad Pokaż wiadomość
no zapowiada sie ciezki dzien, juz teraz taka duchota a co będzie w południe..

dalam dzis ciala...maz zaraz po przebudzeniu zlozyl mi życzenia z okazji rocznicy slubu o której ja totalnie zapomnialam.... Ale zaraz potem dostal "prezent" a ze celibat trwal dosyc dlugo to mysle ze nie będzie mi wypominal sklerozy ..

cos sie zaczarowana nie odzywa...
noooo to doslownie dalas ciala Chyba maz sie nie obrazi gratulacje tak w ogole!

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Melduję się i ja.
Nie odzywalam się bo jestem zmęczona wszystko mnie boli i nie mam na nic siły
ooo uff jestes, a co sie dzieje? nadal brzuch Cie boli? wiem ze latwo mowic, ale...juz niedlugo..
Cytat:
Napisane przez jagusia15 Pokaż wiadomość
Witam sie w ten cieply dzien!

Prawie wszyscy znajomi nad morzem a my sie kisimy w miescie z remontem;-(

Do tego mialam ciezka noc, dychota taka ze nie szlo spac..

Aaaa zaczelismy 9 msc;-)
Lece zjesc sniadanko i na wizyte. Ciekawe jak tam ma sie nasz Mały;-)

Pozdrawiam!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
za rozpoczety 9 miesiac"!
Mam dokladnie takie same odczucia, wszyscy gdzies jezdza lub sa po, opaleni, wypoczeci, kolezanki smigaja w letnich slicznych ciuszkach slicznie opalone, a ja sie czuje jak slon, biala, wymordowana remontem, splukana finansowo i ...eh dlugo by wymieniac a tu jeszcze porod przed nami

Mamamarta2010 jest offline Zgłoś do moderatora