Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię w maju Laura Mercier, MUFE, MAC, Stila, Korres, Chanel, Massimo Dutti, Mango, Asos
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-19, 12:00   #69
Brazylijka
Zakorzenienie

Przekupka: 167 pkt / 100% pozyt.
Dot.: w maju Laura Mercier, MUFE, MAC, Stila, Korres, Chanel, Massimo Dutti, Mango, A

*masło do ciała Kings & Queens o zapachu mango - użyłam raz, masło jest w higienicznej tubie i ma przyjemny skład (Kings & Queens należy do Korresa)
*naturalny olejek z drzewa herbacianego Zrób Sobie Krem - została połowa z 7 ml, ważny 11/2014. Opakowanie jest nieco zmasakrowane- wieczko porysowane i nalepka się zatłuściła od innego olejku. Dla mnie najważniejsze jest to, że jest szczelne i nie przepuszcza światła, ale informuję w razie jakby dla kogoś miało to znaczenie
*Caudalie Divine Oil - wielofunkcyjny olejek do twarzy, ciała, włosów, pięknie pachnie. Opakowanie travel size 15 ml, ubytek 1-2 cm, z atomizerem. Zdjęcie dodam później.
*szaro-czarna sukienka z Mango, rozmiar M. Bez metki, nie noszona (zmierzyłam, odcięłam metkę i się rozmyśliłam). Kosztowała ok. 70 zł.
* czarna tunika z szyfonową górą River Island. Rozmiar UK 10, tył dłuższy niż przód. Nowa z metką. Kosztowała ok. 70 zł.

coś u mnie?

wish
Brazylijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując