2014-07-19, 14:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już wychodzą ząbki nam, Mamo popatrz siedzę sam! Mamusie XI-XII 2013 r. cz. III
Beatka, takiej to dobrze. Piwo za piwem A ja jeszcze nie mogę... Ciekawe czy się doczekam kiedyś Co prawda karmię już mniej, ale jednak nadal...
ania, spróbuj z tym łóżeczkiem turystycznym - tylko koniecznie do niego normalny materac wsadź,a nie ten co to niby w zestawie jest a ma 3 cm grubości chyba. A nie lepiej ochraniacz do łóżeczka wsadzić?
Iga obecnie śpi, ale ogólnie ciężko jej się zasypia - to chyba przez tą duchotę. Od wczoraj jest MASAKRAAAAA! Nie ma czym oddychać. Pozamykane mam wszystkie okna, rolety w dół i niczym pustelnik siedzę, bo wyjść się nie da. Mąż jeszcze poszedł dzisiaj robić foto na weselu więc jestem sama. Byłyśmy na chwilę na balkonie w basenie i to wszystko. No,ale może koło 16-17 uda się wyjść na spacer jak zelży trochę słońce.
Wczoraj odebrałam Tulę - będziemy niedługo testować, tylko może nie przy tych upałach bo mokre będziemy obie
Kochane, w co się bawicie z dziećmi na tym etapie? Chciałam ostatnio Iguli pokazać takie rozwijające zabawy (typu żeby pokazywała na obrazku który to piesek, który kotek albo turlać piłeczkę albo żeby umiała wskazać który to klocek a która piłka). Ale ona nie zainteresowana tym co do niej mówię
|
|