|  2014-07-19, 15:14 | #5 | 
	| Raczkowanie 

| 

Dot.: Mój fit dziennik

Hej!  Napiszę trochę wiecej o sobie i o planach dotyczących diety i treningów.

Obecnie nie jem słodyczy już jakies 2 lata, wiadomo że czasami się zdarzy ale generalnie są to albo święta, albo jakaś imprezka lub wyjście z kumpelą na deser lodowy. Także jeżeli postanawię sobie, że słodyczy nie jem to nie ma z tym większego problemu.

Uwielbiam jeść dużo, ale bardzo zdrowo. Pochłaniam duże ilości warzyw, owoców troszkę mniej, duża ilość kaszy jaglanej i gryczanej, ryż brązowy, soczewica cieciorka, fasola i gorszek.
 Nie jem mięsa, próbuję ograniczyć nabiał i nie jem glutenu (celiakia).
 Plan diety: jeść to co do tej pory, ale w mniejszych ilościach, zero słodyczy.

Jeżeli chodzi o trening to uwielbiam biegać. Obecnie nie robię tego regularnie
  Muszę popracować nad tym... 
 Trening siłowy http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_Plany_tr...o-t438773.html
 ale nie ten na brzuch, tylko zaczynający się od wyciskania płasko. Robiłam go 2 razy i jak najbardziej mi się podoba.
 W domu posiadam hantle: 2x3kg i 2x4,5kg, piłka swiss, guma czerwona, stepper, skakanka.

Co sądzicie o tym planie?

Ahhh i najważniejsze, nie spodziewajcie się, że będe podawała ile kg straciłam czy coś takiego. Nie znoszę wagi, ponieważ kiedyś miałam obsesję ważenia się codziennie. CHcę to wyeliminować , więc zrobię jutro pomiary i będę dodawała je systematycznie. Wieczorkiem wstawię moją dzisiejszą miskę!

Edytowane przez fit_klaudia
 Czas edycji: 2014-07-19 o 15:22
 | 
	|     |   |