Jak udoskonalić KWC?
Katalog - przynajmniej jeśli chodzi o perfumy ma kilka małych niedociągnięć. Zauważyłam np., że niektóre zapachy są zdublowane. Dwa razy w katalogu występują m.in. (te zauważyłam) Emporio Night i Escada zwana Signature (raz jako Signature, raz po prostu jako Escada).
Po drugie niezbyt podoba mi się podpięcie zapachów dla kobiet i zapachów dla mężczyzn jako podkategorii dla uniseksów. Najlogiczniej moim zdaniem byłoby stworzyć kategorię "Zapachy" i jako podkategorie: "uniseks", "dla kobiet", "dla mężczyzn".
Trzecia kwestia, to sposób oceniania zapachów. Nie wydaje mi się słusznym traktować wygląd butelki jako równie ważny jak jej zawartość w ogólnej ocenie zapachu. Wiem, że niektóre Wizażanki odpowiednio zaniżają lub zawyżają ocenę buteleczki, ale np. ja tak nie robię. No i tak oto boskie w moim odczuciu Opium ma ode mnie *** (buteleczka szpetna...), a zupełnie przeciętny Woman Bossa **** - bo buteleczka fajna... No i ciekawa jestem, co by było, gdyby utworzyć oddzielne rankingi - za zapach i za buteleczkę. Która byłaby dziełem sztuki w oczach Wizażanek. I który zapach broni się świetnie sam przez się, bez wizualnego wspomagania.
Co o tym myślicie? Może macie jakieś swoje pomysły?
Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2007-07-09 o 00:22
Powód: literówki
|