Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 11:00   #162
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
U mnie wszystko na raz głupa można dostać Początkiem sierpnia przeprowadzamy się z TŻ do innego miasta :P Miasteczka tak właściwie wczoraj zdałam egzamin na prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych, pojeździłam po torze wyścigowym xD super było, tylko pogoda dobijająca i się lekko przegrzałam, chciało mi się wymiotować pod konoiec od tego gorąca ale zdałam i jestem zadowolona jeszcze tam wrócę na jakieś jazdy
I oczywiście jestem cały czas w pracy dzisiaj np czeka mnie nocka
A co tam u Ciebie? Czytam ten wątek, już w porządku z TŻ? Też miałam ostatnio z moim takie spiny, że już miałam dosyć także rozumiem Cię doskonale. Mam nadzieję, żeu Was już w porządku
No kochana to mega gratulacje za zdanie egzaminu !!! Ale zdolniacha Trzeba to opić na wątku

Przeprowadzacie się super A do jakiego miasta? Zmieniacie tez pracę czy bedziecie dojezdzac?

Oj przy takiem pogodzie łatwo mozna wykitować W stanie spoczynku z człowieka się leje a co mowić na torze

A u mnie jakoś leci Z Tż mamy lepszy teraz okres ale u Nas sytuacja potrafi się zmienić w ciagu jednej sekundy Tez rozważamy wspolne mieszkanie, znaczy ja rozwazam bo Tz juz mnie katuje od dluzszego czasu, do konca przyznam nie jestem przekonana ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując