Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - perełkowe ceny w Kokai i "błąd systemu" - rozważania prawne ;]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-21, 19:08   #101
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: perełkowe ceny w Kokai i "błąd systemu" - rozważania prawne ;]

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Pisałam już, że ten kupon działa również na produkty w promocji

Może wysłali do tych, którzy napisali maile?
Ja napisałam tylko tyle, że robiąc zamówienie, nie oczekiwałam tak naprawdę realizacji, ale jestem rozczarowana ich tłumaczeniem o tajemniczych, bliżej nie wyjaśnionych przyczynach technicznych i braku produktów na stanie, podczas gdy wystarczyło napisać, że z powodu błędu w systemie na stronie były niewłaściwe ceny. I że nie zamierzam rezygnować z zakupów w ich sklepie, bo do tej pory byłam zadowolona zarówno z produktów jak i z obsługi.
Dostałam dziś paczkę z kolorówką (część trafiona, część nie) i do tego tester CK In 2 him. No i kupon zniżkowy na 20%.
Nie, ja tylko na fb i ceneo opinię wystawilam

Mnie aż 3 testery wysłali i kolorówkę Ale nie o to chodzi, ja nie liczyłam na nic, ani zniżkę, ani na perfumy za kilka zł- po prostu od początku kokai powinno napisać wprost o bałaganie na swojej stronie i to by mnie zadowoliło.
Tym bardziej, że to kolejna taka "akcja" jesli dobrze pamiętam.

A czemu wybiórczo powysyłali te paczki to nie wiem. Chyba lepiej by wyszło jakby dali wszystkim te 20% znizki np na jeden zapach.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2014-07-21 o 19:09
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując