Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)
Cytat:
Napisane przez gr8ania
jz tym, że ja na razie woda albo inna herbata bo leczę moje zapalenie dróg moczowych :/
|
no.. jakbym teraz zadała pytanie "kto wie dlaczego pije właśnie piwo" a zdarza się że o takiej porze piję :P to większość dziewczyn na forum wiedziałoby że dostałam zapalenie pęcherza... i wtedy mi bardzo piwo pomaga bo wzmaga wydalanie moczu i tym samym szybciej wypłukuje bakterie.. to naprawdę pomaga.. bo zmagam się z zapaleniami od 3 lat średnio co 2 miesiące
Cytat:
Napisane przez Anabele23
kumple D wspominali o paintballu ale ostrzegałam że ma nie być siniaków potem
a co do wspólnego to na pewno nie 
|
serio fajny pomysł z paintballem ale właśnie te siniaki.. ja teraz chodze całą posiniaczona na nogach.. nawet nie wiem skąd (a mam jednego ohydnego siniaka :|) to taki paintball z miesiąc przed ślubem jak nic xD chociaż w sumie nóg nie widać bardzo
Bry...
Wstałam chyba w dość dobrym nastroju.. a miałam kiepski bo byłam wczoraj na rozmowie o prace i po 2godzinach zadzwonili do mnie że nawet dzisiaj mogłabym zacząć.. ale niestety podróż zajmuje godzine.. i musiałabym o 5:30 rano wstawać żeby wracać później od TŻta.. (który pracuje od 8 ale w centrum ;p) więc bez sensu.. jestmi przykro bo były wspaniałe przyjazne kobiety.. no ale cóż ;p
ale dzisiaj będzie super dzień z Panią ex- tzn mam nadzieje że będzie super a nie zakońćzy się rozczarowaniem :P