Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-22, 13:11   #2605
cava
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ja bym dołożyła do biegania skalpel (tak tak wiem, chodakowska i te sprawy nuda itd) ale u mnie dało mega genialne efekty, teraz po 10 dniach biegania i skalpela już widzę poprawę rok temu schudłam ok6kg w miesiąc no ale miałam jeszcze wtedy ssaka na piersi, w każdym razie wyglądałam wtedy mega teraz cisnę bo do wakacji mało czasu zostalo wczas się obudziłam

i mam znowu problem z moimi butami, ze 3 mies temu kupiłam new balance i wtedy pisałam, że mam problemy, nogi bolą jak szlag, 'żyją własnym życiem', jak z waty itd., przedwczoraj poszłam na luźną 6tkę, po 4km przestałam biec i ledwo z bólu doszłam do domu, po drodze prawie wyłam, jakbym miała telefon to do męża bym dzwoniła, żeby po mnie przyjechał bo serio ledwo doszłam, nogi mi się uginały z bólu, jak doczołgałam się w końcu do domu, walnęłam się na podłogę, nie mogłam wstać!!! Takiego bólu serio nie czułam chyba od porodu, nie jestem tego nawet w stanie opisać. Wcześniej było podobnie, też z bólu ledwo biegałam, ale bez przesady, przynajmniej chodzić mogłam. Wtedy mi się nogi przyzwyczaiły, nawet 16tke pomknęłam w nich, ale teraz..... Boję się po prostu, żeby do jakiegoś zapalenia nie doprowadzić...... Boli mnie to, że się pierwszy raz w życiu tak przyłożyłam do kupna butów i taka 200zł z błoto..... Oddać nie mogę, bo kupione w outlecie. Co robić, jak żyć?

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cacajuate, dokopałam się do Twoich tatuaży, nooooo czad, widać różnicę...... Przekopuję teraz wątki i szukam czegoś ciekawego na Śląsku nawet z mężem wczoraj gadałam, chciałam go namówić na tattoo ale niestety za to powiedział, że jak ja chcę to mam se zrobić

Ale jaki model kupiłaś?
Sama nazwa firmy nic nie mówi. Teraz chyba każda firma ma w ofercie wszelkie rodzaje butów. I u Asicsa można nabyć minimale a u NB buty z dużą amortyzacją, dużą ilością gumy pod stopą i wsparciami fafdziesięcioma.
I co konkretnie Cię boli? Łydki? Stopy? Kolana?

Cytat:
Czy możecie mi polecić jakieś dywanówki bądz cwiczenia które pomogą przy bieganiu, sprawić,aby brzuch i uda wyglądały lepiej ?
Nie rozumiem pytania?
Chodzi ci o ćwiczenia wspomagające bieganie (jak tak to wszelkie core stability + wykroki, przysiady, deski, skipy, przeplatanki) czy o ćwiczenia modelujące w jakiś konkretny sposób brzuch i uda

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora