Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 15:01   #3624
AgataBm180
Placuszek racuszek

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość

okocim może grejpfrutowe? smakowało mi, mocno owocowe wg mnie duże tego wypić się nie da, ale tak dla odmiany może być.
Nie jestem pewna, bo to było dosyć dawno .. ale pamiętam, że jako jedno z nielicznych naprawdę było czuć piwem a nie lemoniadką
Takie smakowe mogę wypić góra jedno, bo strasznie mnie zamula ale czasem dla odmiany, czemu nie

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość

mnie też się podoba, ostatnio nim stemplowałam
a teraz myślę, co na niego dać
a no, tamto dzieło... sądząc po tamtych stemplach, jestem pewna że i tym razem wymaniurzysz coś świetnego

PS: aaa bym zapomniała z moją kicią okazało się być wszystko w porządku prawdopodobnie miała dostęp do żywności i chroniła się pod samochodami,zanim doszła do domu jest jeszcze w szoku, ma zdrapane pazurki, była odwodniona ale jej stan powinien w ciągu tygodnia całkowicie się unormować

Edytowane przez AgataBm180
Czas edycji: 2014-07-22 o 15:05
AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora