2014-07-22, 22:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Daria wspolczuje...tez nie lubie jak sasiad pali i latem mi do mieszkania leci...na szczescie nie robi tego za czesto...mysle, ze nic z tym nie zrobisz..taki urok mieszkania w bloku...u nas sasiadka z dolu palila pod wyciagiem i wszystko szlo do nas do gory, bo my nie mamy okapu podlaczonego do komina tylko wyciag podszafkowy...palila co 5 minut i nie dosc ze smierdzialo to jeszcze strasznie bylo slychac jej okap...bylismy z nia rozmawiac tylko spytac co i jak, zeby dowiedzoliec sie ze to od niej te halasy i jak spytalismy czy pali to sie zapierala...a na bank pali. Przeciez jej nie zabronie... to wiem w koncu zaslepilismy wylot i jest spokoj i nie cuchnie no, ale z balkonami to gorzej, bo jedynie mozesz okno zamknac...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------
Cytat:
Napisane przez Kiara_kier
manieczka - kochana, właśnie pytałam ją o to 3x, bo nawet miałam przy sobie zdjęcie tej zmierzonej szyjki w ndz i pytam jak to możliwe, że aż taka zmiana zaszła... i babka zmierzyła ponownie szyjkę - tyle samo jej wyszło, co za pierwszym razem :/ i też zdj. wydrukowała.
Dobrze, że z małym wszystko ok... tylko nie wiem jak niby ja mam leżeć, skoro TŻ teraz zaczął delegacje różne... ciekawe kto mi obiad zrobi czy cokolwiek.
|
Hm...no nic...to musisz odpoczywac...nie ma innego wyjscia bo z szyjka nie ma zartow...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|