Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-22, 22:01   #1616
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

Daria wspolczuje...tez nie lubie jak sasiad pali i latem mi do mieszkania leci...na szczescie nie robi tego za czesto...mysle, ze nic z tym nie zrobisz..taki urok mieszkania w bloku...u nas sasiadka z dolu palila pod wyciagiem i wszystko szlo do nas do gory, bo my nie mamy okapu podlaczonego do komina tylko wyciag podszafkowy...palila co 5 minut i nie dosc ze smierdzialo to jeszcze strasznie bylo slychac jej okap...bylismy z nia rozmawiac tylko spytac co i jak, zeby dowiedzoliec sie ze to od niej te halasy i jak spytalismy czy pali to sie zapierala...a na bank pali. Przeciez jej nie zabronie... to wiem w koncu zaslepilismy wylot i jest spokoj i nie cuchnie no, ale z balkonami to gorzej, bo jedynie mozesz okno zamknac...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
manieczka - kochana, właśnie pytałam ją o to 3x, bo nawet miałam przy sobie zdjęcie tej zmierzonej szyjki w ndz i pytam jak to możliwe, że aż taka zmiana zaszła... i babka zmierzyła ponownie szyjkę - tyle samo jej wyszło, co za pierwszym razem :/ i też zdj. wydrukowała.
Dobrze, że z małym wszystko ok... tylko nie wiem jak niby ja mam leżeć, skoro TŻ teraz zaczął delegacje różne... ciekawe kto mi obiad zrobi czy cokolwiek.
Hm...no nic...to musisz odpoczywac...nie ma innego wyjscia bo z szyjka nie ma zartow...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora