2014-07-23, 05:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI
amoureuese, nie wiedziałam, że do estetycznego malowania paznokci potrzebna jest szkoła kosmetyczna kiedyś też malowałam podobnie do ciebie i też wydawało mi się, że nie ma z tym problemu, w końcu pokazuję lakier, ale trafiło się kilka serdecznych dziewczyn, które mnie uświadomiły, że nie do końca tak jest nie oburzyłam się, nie zjechałam ich, nie potraktowałam jak całe zło tego świata, przyznałam rację i sama spojrzałam na swój manicure ich oczami, co uświadomiło mi, że mają rację i teraz dbam o to aby całość prezentowała się schludnie. Jeśli chcesz malować paznokcie dla siebie - proszę bardzo, miej uwalone ręce lakierem po same łokcie, ale kiedy decydujesz się wrzucić zdjęcia do sieci to jednak jakiś poziom trzeba zachować.
Nie powinnam się wdawać w dyskusję, bo widzę jakich odpowiedzi udzieliłaś innym dziewczynom, ale po prostu mi nie dało. Spuść trochę z tonu, wiem że najlepszą obroną jest atak, ale w tym wypadku średnio na tym wyszłaś. Nati zwróciła ci delikatnie uwagę, powiedziała dlaczego uważa tak a nie inaczej a ty od razu zaatakowałaś ją, bo nie zaczęła śpiewać zachwytów nad twoim dziełem. Trochę dystansu i samokrytyki ci się przyda, inaczej zwariujesz w internecie albo inni zwariują z tobą...
Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2014-07-23 o 05:42
|
|
|