Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odzież ciążowa - co polecacie i gdzie kupujecie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-23, 09:28   #77
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Dot.: Odzież ciążowa - co polecacie i gdzie kupujecie?

Polceam zainwestować w dobre spodnie, przynajmiej jedną parę. Mam jedne z H&Mu i niestety porażka, po jednym praniu wyglądają na stare, nitki odchodzą, panel ciutkę za gruby i wysoki.....Po tym doświadczeniu kupiłam w sklepie Maternity i są super, cena ciutkę wyższa od H&Mowskich, ale w użyciu non-stop przez 2 miesiące (teraz poszły do szafy bo upały - wiadomo). Drugą parę upolowałam na all za 30 zl używka, upolowałam też pare bluzek i sukienki, warto zerknąć na gumowedrzewko i tablicę.
Poza tym sporo ciuchów można kupić w zwykłych sieciówkach, tylko trzeba poszukać dobrze, czegoś odcinanego pod biustem, letnie spodnie czy spodenki też da radę znaleźć. Polecam bluzę zapinaną na zamek i legginsy zakupić
Naprawdę warto na allegro pobuszować, bo nieraz perełki za pare złotych idzie kupić, ja klikam zazwyczaj w licytacje tych dobrych ciążowych firm, bo jakość jest nieporównywalna, ale warto spytać o dokładne wymiary, bo te ciążowe mają dziwaczną rozmiarówkę jak dla mnie
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując