Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-07-23, 18:41   #1777
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Jestem po usg
Wszystko ok sprawdziła i rączki i nóżki. Pokazala mi stópki
Przesunął mi się termin z 30.01 na 24.01 maleństwo ma 7.5cm

Skierowała mnie od razu na badanie krwi,aby się upewnić apropo Downa itp. Pokluli mnie raz
o wow! wcale już nie takie małe to Twoje Maleństwo
i pięknie mnie wyprzedziłaś z PTP

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
super, gratuluję

też dziś miałam wizytę. usg było krótkie, ale nie stwierdził czy syn, czy córa. kolejne 20.08 to już będę wiedziała
na codzienne bóle głowy związane z obniżonym ciśnieniem lekarz zalecił małą kawkę kazał wybrać mniejsze zło.
tylko na wadze 2 kg więcej;/ zawsze tak jest jak jadę do domu, do rodziców. nic nie muszę robić i sobie dogadzam jedzeniowo;/ ale dość bo chciałam w całej ciąży 10 kg przytyć a nie 25;/ ach te moje placki, pierogi i naleśniki....

a potem zaszliśmy do smyka przeceny są bardzo opłacalne: 3pak body z długim rękawem 25 zł, 5 pak krótki rękaw-35 zł. a wczoraj w Pepco znalazłam body z długim i krótkim rękawem za 2,99. oczywiście bawełna.

Dziewczyny na obiad polecam własnej roboty hamburgery. dziś robiliśmy, mniam mniam. mielona pierś kurczaka i z tego kotlety upieczone, bułka, sałata, ogórek kiszony i pomidor. no i keczup, majonez, musztarda POLECAM
piękne zakupy
a co do pierożków i nalesników
jutro jadę na pierogi z mięskiem do teściowej

Cytat:
Hehe siedziała cicho i patrzyła. .. i pokazywała swoją maskotke Hello Kitty dla dzidzi do monitora
o jeju ale slodko

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka w pracy. Moja szefowa sama zaproponowała że dostanę więszą wypłatę żebym miała więcej macierzyńskiego
pozazdrościć takiej szefowej

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Sczeperka: to po podwyżce moze nie załadować sie na becikowe;p a wlasnie bierzecie na rok czy pol macierzyńskie? Ja zdecydowanie na rok
ja tam nie mam wyboru
więc ile będzie trzeba tyle będę siedzieć póki pracy nie znajdę

Cytat:
Tak sobie podgladnelam na innym wątku i naszlo mnie pytanie czy wy tez zamierzacie kupic pampersy 1 ?
One są takie malutkie ,ze szok. Mialam mala paczuszke faktycznie, ale w szpitalu jak mi sie mloda obsr...od góry do dolu wszędzie ,bo byla ta jedynka za mala to powiedzialam sobie,ze nigdy więcej i kupie dwojki.
szczerze?? to sie na tym nie znam

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

dziś miałam takie skurcze w żołądku że myślałam że się wykończę teściowa mi zrobiła miętę i pomogło ale nikomu nie życzę chyba po racuchach co miałam na obiad Jasiowi nie podeszły